Deelnemers

Groep Haren 2018-2019

Jacob Boonstra

Mijn naam is Jacob Boonstra en ik werk als Management Controller bij de Rijksuniversiteit Groningen. Daarnaast ben ik voor het CDA in Groningen. 

Inmiddels ben ik zes keer naar verschillende landen op project geweest en heb ik twee voorbereidingsreizen naar Malawi gedaan. Deze zomer ga ik als hoofdleider naar Malawi en ik vind het heel gaaf dat we met zon grote groep uit Haren gaan bouwen aan verandering!

Email: Jacob@wsharen.nl

Stijn Bor

Hallo mijn naam is Stijn Bor en ben een 21-jarige student aan de opleiding werktuigbouwkunde aan het Noorderpoort college in Groningen. Naast mijn studie ben ik ook actief bij het jeugdwerk van Gemeente Haren en bij Huttenbouwdorp Haren. Afgelopen jaar ben ik voor het eerst met World Sevants mee geweest naar Ghana. Dit is goed bevallen en daarom ga ik dit jaar weer mee. Dit keer naar Malawi.  Hopelijk kunnen we aan het einde van het jaar met uw hulp op project.

Email: Stijn@wsharen.nl

Bernies Bos

Hoi, ik ben Bernies! Ik ben 22 jaar oud en studeer Geneeskunde aan de universiteit in Groningen. In 2019 zal ik daarvoor coschappen lopen in Almelo. Tijdens het project zal ik dan ook mee gaan als medisch leider. Daarnaast hou ik ervan om te sporten, zoals hardlopen en zwemmen. 

Dit aankomende jaar zal mijn vijfde project van World Servants worden. Ik ben eerder al naar Malawi, Bangladesh, Bolivia en Zimbabwe geweest. Ik heb er ontzettend veel zin in en kijk er naar uit om met zo'n grote groep uit Haren op pad te gaan.

Email: Bernies@wsharen.nl

Anita Idsingh

Hoi, ik ben Anita! Ik ben 23 jaar en woon sinds zomer 2018 samen met Hans in Groningen. Ik werk als fysiotherapeut en ben daarnaast druk bezig met de master kinderfysiotherapie. In de vrije tijd die over is spreek ik graag met vrienden af of ga ik sporten. In 2015 ben ik met World Servants meegegaan naar Ghana, dit was een bijzondere en mooie ervaring! Dit jaar mag ik als kinderwerkleider mee naar Malawi. Ik kijk ontzettend uit naar de mooie tijd die we als groep daar tegemoet zullen gaan.

Email: Anita@wsharen.nl

Suzan Kasper

Hoi, ik ben Suzan. In mijn dagelijks leven ben ik natuur- en scheikunde docent op het Wessel Gansfort in Groningen. Daarnaast ben ik clubmentor van het jeugdwerk in Haren. In mijn vrije tijd vind ik het

leuk om met mijn fototoestel op pad te gaan. Komend jaar ga ik voor het eerst mee met World Servants naar Malawi.

Door de verhalen van iedereen die afgelopen jaren zijn mee geweest, wil ook ik graag meehelpen bouwen aan lerarenwoningen. Ik kijk er naar uit om met de grote groep uit Haren naar Malawi te gaan.

Email: Suzan@wsharen.nl

Ruben Eisses

Hallo, mijn naam is Ruben Eisses en ik ben een 24-jarige student aan de lerarenopleiding Aardrijkskunde en Maatschappijleer in Leeuwarden. Naast mijn studie werk ik bij de Albert Heijn in Haren, ook ben ik actief in het jeugdwerk van de gemeente Haren. Afgelopen 3 jaar ben ik met World Servants naar Bangladesh, Zambia, Ecuador en Ghana geweest. Tijdens deze projecten heb ik veel mensen leren kennen van veel verschillende nationaliteiten en culturen. Je bouwt naast een gebouw ook een band op met deze mensen. Aankomend jaar heb ik erg veel zin om met elkaar naar Malawi te gaan. Hopelijk kunnen we aan het einde van het jaar met uw hulp op project!

Email: Ruben@wsharen.nl

 

 

Michiel Westerdijk

Hallo ik ben Michiel Westerdijk 26 jaar jong en ik woon in Haren.

Dagelijks werk ik in het UMCG in de onderhoud en schoonmaak van vloeren op de verpleegafdelingen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om bezig te zijn met muziek. Heb ik een super leuke hobby als Radiodj bij Haren fm. En vind ik zingen en het bespelen van mijn gitaar erg leuk om te doen. Verder ben ik sportief en houd ik van fietsen en hardlopen.

Waarom ga ik dit jaar mee met World Servants: Ik vind het belangrijk om ook naar mensen om te kijken die veel minder te besteden hebben zoals wij. Denk hierbij aan faciliteiten, voeding, vocht en scholing.

Afgelopen jaar ben ik naar Ghana geweest en dit jaar naar Malawi.

Email: Michiel@wsharen.nl

Hans Kasper 

Hallo! Mijn naam is Hans Kasper. In mijn dagelijks leven werk ik als promovendus scheikunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Dit wordt mijn 5e project met World Servants, en mijn tweede project als leider. In 2013, 2014 en 2016 ben ik naar Malawi geweest en heb ik daar mogen bouwen aan klaslokalen, lerarenwoningen en latrines. Daarnaast ben ik in 2015 met een project naar Ghana geweest voor het bouwen van lerarenwoningen. De grote dankbaarheid en vriendelijkheid van de lokale bevolking die ik tijdens deze projecten heb mogen ervaren hebben een blijvende indruk gemaakt op mij. In de zomer van 2019 ga ik als bouwleider naar Malawi en hoop ik daar weer mooie en waardevolle contacten met de lokale bevolking te ervaren.

Email: Hans@wsharen.nl

Sander Kooi

Hallo, mijn naam is Sander Kooi. Ik ben een 16-jarige scholier en zit op het Willem Lodewijk Gymnasium.

Daarnaast ben ik actief in het Jeugdwerk van de Gorechtkerk. 

Voor mij is dit de eerste reis met World Servants. Ik ga graag naar Malawi om te helpen klaslokalen te bouwen. Ik heb er heel veel zin in. Het lijkt me een bijzondere ervaring waar ik veel van kan leren. Ik hoop u bij een actie van World Servants Haren te ontmoeten!

Email: Sander@wsharen.nl

Ellemijn Oosterhuis

Hallo, ik ben Ellemijn. Ik ben 19 jaar en kom uit Haren. Ik heb vorig jarig mijn HAVO-examen gehaald en zit momenteel in een tussenjaar. Ik heb daarom veel tijd om met World Servants bezig te gaan, wat ik super leuk vind! Naast mijn werk (oppassen op kinderen) doe ik aan kickboksen en verder houd ik er van om actief en sportief bezig te zijn. Ik ben ook actief in het Jeugdwerk in Haren waar ik ook club geef. Al jaren vind ik World Servants een ontzettend mooi project en nu dacht ik: ''Let's go, ik ga ook gewoon mee!'' Malawi wordt dus ook mijn eerste keer, maar het lijkt me een ontzettend mooie ervaring.

Email: Ellemijn@wsharen.nl

Oud deelnemers:

Nanke van den Brink

Zimbabwe 2017 en

Malawi 2018

 

Marit Westerdijk

Malawi 2014 en Bangladesh 2015

Paulien Kok

Nicaragua 2017


Glenda Boonstra-Bolt

Ghana 2015

Ileen van der Poel

Bolivia 2014

Theo Bos

Malawi 2016 en

Zambia 2017


Sander Fransen

Malawi 2014

Agenda

Vrijdag 16 november - Maaltijdactie Glimmen

De website is gesponsord door Dirk Boonstra.

In de media

 

http://www.harendekrant.nl/nieuws/harense-jonge-mensen-steken-2019-handen-mouwen-derde-wereld/

 

https://harenerweekblad.nl/2018/10/15/world-servants-haren-bouwt-wederom-aan-verandering